Logga in

Semesterhus i Agerola & semesterlägenheter i Agerola

 • Amalfikusten | Ett lodrätt landskap
  Från SEK 2 943

 • Neapel | I pizzans hemstad
  Från SEK 3 147

 • Neapelbukten | Frukost vid Vesuvius
  Från SEK 2 720

 • De Bästa i Italien
  Från SEK 2 429

 • Italien | Semester med egen pool
  Från SEK 4 847

 • Italien | Något alldeles speciellt
  Från SEK 3 400

 • Italien | ​Semester på en italiensk lantgård
  Från SEK 2 652

 • Rom | En tur till den eviga staden
  Från SEK 4 031

http://www.atraveo.se//agerola
Länk att kopiera
Kartan har ändrats.
Automatisk aktualisering
Varför visas inte alla erbjudanden? 
map

Hyr semesterhus vid Amalfikusten – Italiens vackraste kuststräcka!

Genom att boka semesterhus på Amalfikusten kan du under din semesterhusvistelse upptäcka Sorrentohalvöns dramatiska och genuint italienska sydsida. Amalfikusten tillhör provinsen Salerno i Kampanien, Italien. Med semesterhus eller semesterlägenhet som bas och med bil kan du smidigt utforska Amalfikustens vackra badvikar, pittoreska byar och närliggande sevärdheter. Resmålet passar för semester under vår, sommar eller höst.

Utforska Amalfikustens semesterpärlor

På grund av de korta avstånden kan du enkelt upptäcka halvön när du lämnar ditt semesterhus eller semesterlägenhet. Två av de mest kända och vackraste byarna du kan besöka under din semesterhusvistelse är Ravello och Positano. Ravello ligger uppe bland bergen och en slingrande serpentinväg tar dig hit. Väl uppe möts du av hög luft med doft av pinjeträd och apelsin. Missa inte Villa Rufolo, med anor från 1200-talet, som idag är en vacker trädgård med storslagen utsikt över Amalfikusten. Välkända Positano ligger i en vik med sandstrand, som passar för barnfamiljer, och stadens hus klättrar på det bakomliggande berget. Det finns gott om mysiga gränder för utforskning och shopping. Tänk på att det kan bli trångt på vägarna och även om parkeringsplatser under den mest hektiska semesterperioden.

Pompeji – staden som begravdes i aska

Den forna romerska staden Pompeji ligger strax bortom Amalfihalvön. År 79 begravdes staden i aska av ett vulkanutbrott från Vesuvius. Staden återupptäcktes på 1700-talet och utgrävningar pågår fortfarande. Pomeji är ett spännande utflyktsmål för alla målgrupper som du inte får missa under din semesterhusvistelse. När du vandrar omkring kan du skapa dig en bild av hur Pomeji såg ut som stad. Det finns fortfarande gator och kvarter och du kan titta in i hus och hitta intressanta målningar och mosaik. Här finns även välbevarade stenfontäner, romerska bad, amfiteatrar och tempel.

Neapel – en äkta syditaliensk stad

I Neapel sjuder det av liv och rörelse på gatorna. Staden har en intressant blandning av pampiga 13-1500-tals hus och nutida sliten bebyggelse. Det är traditionellt och människor verkar trivas. Pizzan kommer ursprungligen från Neapel. Här finns även en spännande underjordisk värld att ta del av på semestern. Neapel är nämligen byggd på de gamla städerna Paleapolis och Neapolis.

Med semesterhus eller semesterlägenhet har du en perfekt bas för att utforska regionen. Välkommen att njuta av fisk och skaldjur samt magnifika solnedgångar på en av världens vackraste kuststräckor!

Kundomdömen

4,9 av 5 (5 Kundomdömen)
1 Semesterhusen och semesterlägenheterna i i Agerola har av 5 fått i genomsnitt 4,9 av 5 möjliga hussymboler.

Ortsomdömen

Totalomdöme om Agerola

4,8 av 5 (5 Kundomdömen)
Lämna ditt omdöme om orten

Så här säger semesterhuskunder om Agerola 

 • 5,0 av 5
  atraveo-kund Morten Møller Thomsen skrev
  den 2016-07-18 , resdatum: Juli 2016

  ”San Lazzaro (Agerola) är ett bra ställe att bo. Särskilt om du vill ha en lugn plats med mindre turister och mer lokala medborger. Fortfarande finns det en hel del liv på gatorna, også sent på natten. Massor av caféer och restauranger. Det finns flera stormarknader, men de är små. Det är lite svalare på natten, än nere vid vattnet, SOM GÖR Det bekvämare Närs du sover. Om du behöver inte ha en bil, det finns en hel del bussar, der Kan ta dig två där du vill.

  San Lazzaro (Agerola) är en fin stad att leva i. Särskilt om du vill bo någonstans tyst där det finns färre turister och mer lokalbefolkningen. Men det finns fortfarande gott om livet på gatorna, även på natten. Massor av kaféer och restauranger. Det finns flera stormarknader, men de är inte särskilt stor. Det är svalare på natten än om du bor vid kusten, och det är bekvämt när du sover. Om du inte har en bil att köra runt i, det finns gott om bussar att ta när man är på semester.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 1156805. Ortsomdömet är maskinöversatt från danska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-05-23 , resdatum: April 2016

  ”Vacker plats. rekommenderade restauranger. Bra utgångspunkt för vandring.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 792309. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2015-10-25 , resdatum: September 2015

  ”Övergripande bra faciliteter för en avkopplande semester.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 792309. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2013-05-09 , resdatum: April 2013

  ”Trevlig by på Amalfikusten är cirka 650 meter över havet med en delvis byggt spektakulära klippor men mestadels beläget med vackra vandringsleder i ett plan runt som erbjuder en fantastisk utsikt över Amalfikusten och till Capri. I byn finns flera små butiker där du kan få allt färsk fisk, smakrik ost och läckra glass. Vi skulle inte tveka att komma hit igen.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 792309. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 4,0 av 5
  atraveo-kund Familie K. Müller skrev
  den 2012-10-01 , resdatum: Augusti 2012

  ”Agerola erbjuder mer lantliga shopping, ingen riktig stormarknad. För dagligt bruk, var detta nog. Ungefär 300 m ovanför huset är en mycket bra restaurang (bokning är absolut nödvändigt som kraftigt besöks av lokalbefolkningen). I centrum finns två kaféer, som har ligger närmare mot huset och en stor is spets Cappuccino. Pizzeria hyresvärden (samtidigt mötesplats på bilen ankomst) erbjuder enastående pizzor (barn sade: världens bästa pizza) och typiska välsmakande mat (även för hämtning). Det finns också den engelskspråkiga syster att möta eller ring (vänlig-knäppa-funny varm).
  Efter Amalfi (på grund av de få och dyra parkering) att rekommendera bussresa (billigt!, Äventyrliga intryck kör 600 meter ner) är.
  Efter Neapel, har vi kombinerat: Torre d'Annunziata med bil (det tomter i Staatsbahnhof), sedan med tåg till Neapel (Varning: Det finns två tåglinjer och två åtskilda stationer: statliga järnvägen och regionaltåg - viktigt för återresan, som närmar i Neapel Centralstationen båda).
  Varning: Alla turistmål (Pompeji, Herculaneum, Neapel, etc.) är friendly. Den tyska broschyr om Pompeji erbjuds där målet på 25 euro, i butiken i Neapel 9,50. Alla Dining erbjuder lokalt är friendly för medioker kvalitet - som eventuellt ta eller betala för en burk av koks 5 € mat och dryck. Taxi (vi hade den lokala järnvägsstationen i Torre är forslas till Staatsbahnhof eftersom vi bara hade lagt märke till de olika linjer) skall behandlas med försiktighet: 3 km 40 euro var krävde (reducerad till hälften efter protester).
  Men: i Agerola allt går att rätta till. Där är pris-prestanda okej.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 792309. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket


Foton från orten

Visa:
 • Objekt-nr. 1174484
  från SEK 4 079
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 8 personer

  Ca. 130 m², 3 sovrum, 2 badrum, husdjur ej tillåtna, kabel-TV, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 13 km
 • Objekt-nr. 1171682
  från SEK 4 322
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 2 vuxna + 4 barn

  Ca. 100 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, kabel-TV, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 15 km
 • Objekt-nr. 1174527
  från SEK 3 399
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 5 personer

  Ca. 75 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, kabel-TV, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 13 km
 • Objekt-nr. 1156805
  från SEK 4 322
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 1 vuxen + 5 barn

  Ca. 70 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, kabel-TV, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 15 km
  5,0 av 5
  1 Kundomdöme
 • Objekt-nr. 1143738
  från SEK 7 537
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 1 vuxen + 4 barn

  Ca. 100 m², 2 sovrum, 2 badrum, husdjur ej tillåtna, kabel-TV, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 13 km
 • Objekt-nr. 1159062
  från SEK 4 079
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 5 personer

  Ca. 75 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (på förfråga), kabel-TV, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 15 km
 • Objekt-nr. 1159456
  från SEK 7 722
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 1 vuxen + 6 barn

  Ca. 110 m², 3 sovrum, 2 badrum, husdjur ej tillåtna, kabel-TV, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 13 km
 • Objekt-nr. 1159580
  från SEK 4 138
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 4 personer

  Ca. 70 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (på förfråga), kabel-TV, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 13 km
 • Objekt-nr. 1159670
  från SEK 4 002
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 4 personer

  Ca. 70 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (på förfråga), kabel-TV, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 15 km
 • Objekt-nr. 1171885
  från SEK 4 322
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 6 personer

  Ca. 90 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, kabel-TV, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 15 km
 • Objekt-nr. 1159371
  från SEK 3 943
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 2 personer

  Ca. 45 m², 1 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (max. 1), kabel-TV, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 15 km
 • Objekt-nr. 1159364
  från SEK 3 943
  för 1 vecka

  Agerola, Kampanien (Amalfikusten)

  Semesterlägenhet för max. 3 personer

  Ca. 45 m², 1 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (max. 1), kabel-TV, WiFi överallt, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 15 km
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