Logga in

Det bästa med atraveo

atraveo är den stora marknaden för semesterhus på internet med fler än 300.000 semesterhus och semesterlägenheter runt om i Europa och hela världen. Förutom det stora urvalet finns kontrollerade kundomdömen och en generell bästa pris-garanti som de mest framträdande kännetecknen för den integrerade förmedlingstjänsten. atraveo marknadsför internationellt – genom de egna märkena atraveo och TUIvillas.com men också i samarbete med ledande reseportaler. Företaget är både utvecklare och operatör av den egna Booking Engine IBE5 och erbjuder kundservice på tio språk. atraveo grundades 1997 och tillhör TUI GROUP.

Vår slogan är "rent a good time" – vilket återger din önskan och samtidigt vårt uppdrag: att du får en skön semester!

 

Större urval

Den som vill ha ett stort urval med möjlighet till jämförelser kommer att uppskatta atraveo. Vid havet eller i bergen, i stan eller på landet: runt omkring i Europa väntar charmiga och personliga semesterhus och lägenheter på dig. Sammanlagt omfattar vår marknad runt 300 000 objekt: hus, appartements, fincas, villor, semesterparker och residens, t.o.m. skidstugor hör till sortimentet. Vår produkt tillhandahålls av namnkunniga researrangörer, lokala partners samt direkt av privata hyresvärdar som kontrollerats noggrant av atraveo (se även: Boka säkert). För att kunna behålla överblicken över det stora urvalet kommer liquid search, atraveos enastående sökteknologi, väl till pass.

Kontrollerade kundomdömen

Kontrollerade kundomdömen

atraveo erbjuder varje kund att efter avslutad vistelse dela med sig av sina erfarenheter till framtida gäster, detta sker genom betygsättning av objektet. Dessa kundomdömen innehåller nyttiga tips och ger värdefull information om läge, utrustning samt helhetsintryck av boendet. För att endast äkta kommentarer ska återges på vår webbsida, kontrolleras alla avgivna kundomdömen grundligt. Observera de blå stugorna vid flera av erbjudandena!

 

Bästa priset på allt – garanterat

Från och med säsongen 2013 har atraveo en bästa pris-garanti för samtliga boenden i vårt sortiment, vilken gäller för alla datum och t.o.m. för specialerbjudanden! Ett semesterhus ska inte vara tillgängligt till ett lägre pris någon annanstans än hos atraveo. Om detta krav vid något enstaka tillfälle inte uppfylls, ersätter vi differensbeloppet utan vidare.

What you see is what you get

Hos atraveo håller beskrivningarna av semesterhus och semesterlägenheter vad de lovar. De representerar alltid faktiska realiteter – oavsett om de kommer från en privat uthyrare, en lokal agentur eller en researrangör. Det garanterar vi! Skulle det någon gång finnas anledning till klagomål och avhjälps inte detta av den som erbjuder boendet kan du vända dig till atraveo. Vi garanterar dig en tillmötesgående och icke-byråkratisk handläggning.

Femstjärnig service för alla

Vår service begränsas inte enbart till webbsidan. Tvärtom: atraveo står till förfogande för alla dina frågor. En specialutbildad kundservice tar hand om kundförfrågningar och sörjer för att bokningen förlöper på ett tillförlitligt sätt, precis som en pålitlig resebyrå. I syfte att kontrollera kvaliteten inhämtar atraveo kontinuerligt omdömen gällande vår service från kunderna. I genomsnitt uppnår vi betyget 4,8 poäng av 5 möjliga. Här kan du läsa franska och nederländska kundomdömen. Vår målsättning är emellertid en femstjärnig service för alla!

 

Sammantaget omdöme: Bra

Sammataget omdöme: Bra

I en jämförelse mellan onlineportaler för semesterboenden utförd av den tyska konsumentorganisationen Stiftung Warentest placerar sig atraveo med det sammanlagda omdömet "bra (2,2)" bland de tre bästa av alla testade portaler (tidskrift "test", utgåva 09/2015). Framför allt när det gäller sökfunktion, träfflista och bokning får atraveo mycket bra betyg. Dessutom lovordades också transparensen avseende utgivarinformation och hanteringen av personuppgifter. Redan 2013 fick atraveo vid en jämförelse av semesterhusportaler utförd av Stiftung Warentest betyget "bra" (tidskrift "test", utgåva 11/2013). atraveos kundservice-rådgivning blev då en av de bästa i hela testet.

 

Boka säkert

För att du ska kunna inleda semesterfirandet utan oro kontrollerar vi alla researrangörer, lokala partners och privata hyresvärdar vad gäller prestation och pålitlighet. Detta sker innan de tas med i vårt sortiment. Som regel betalar du ditt respris eller hyrespris på ett bekvämt sätt via atraveo som sedan reglerar betalningen med den aktuella leverantören. Detaljer om betalningsprocess och försäkring av resebetalning finner du i objektspresentationen.

 

18 år av innovation och service

Del av TUI

Sedan 2006 är atraveo GmbH en del av TUI GROUP, en internationell turismkoncern. atraveo har för avsikt att även i framtiden förbli en öppen och neutral marknadsplats.

 

 

Rekommenderas av reseguider

När det handlar om semesterhus och lägenheter rekommenderas atraveo av välbekanta reseguider såsom Marco Polo, DuMont, Baedeker och Lonely Planet m.fl.