Semesterhus i Torri del Benaco & semesterlägenheter i Torri del Benaco

 • Semesteranläggning vid Torri del Benaco med lägenheter för max. sex personer.
  1/21
  Utmärkta utsikter

  ​Gardasjön | Gardasjön är Italiens största sjö. Längs stränderna kan man njuta av ett mediterrant klimat och alpkulisserna bjuder på spektakulära utsikter, exempelvis från balkongen på en semesterlägenhet.

  Från SEK 3 198 per vecka

  Visa 1 141 erbjudanden
 • Direkt vid Lago di Ledros strandpromenad liggande semesterlägenhet.
  2/21
  Bo vid sjökanten

  ​De norditalienska sjöarna | En idyllisk hamn, en strandnära stugby eller en egen privatstrand – här tillbringar du semestern direkt vid kanten av Gardasjön, Comosjön och övriga norditalienska sjöar.

  Från SEK 2 731 per vecka

  Visa 259 erbjudanden
 • Semesteranläggning vid Gardasjöns västra strand.
  3/21
  Ett rent nöje för hela familjen

  Gardasjön​ | En vistelse i en semesterpark är ett optimalt alternativ för familjer. Föräldrarna kan lugnt luta sig tillbaka medan barnens alla behov tillgodoses.

  Från SEK 2 446 per vecka

  Visa 2 737 erbjudanden
 • 4/21
  Bästa semesterort Italien

  ​Malcesine | Malcesine är en äkta klenod vid Gardasjön. På grundval av de mycket goda kundomdömena från ifjol utsågs det till bästa italienska semesterort 2014.

  Från SEK 4 149 per vecka

  Visa 77 erbjudanden
 • 5/21
  Bästa semesterort Italien

  Riva del Garda | Riva del Garda valdes av goda skäl till bästa semesterort 2011: stadens ursprungliga charm och ett sagolikt bergspanorama fällde avgörandet.

  Från SEK 3 331 per vecka

  Visa 99 erbjudanden
 • 6/21
  Där citronträden blommar

  Gardasjön | Från april blommar citronträden på sluttningarna kring Italiens största sjö. Att vara där och njuta är vårt tips för din vårsemester.

  Från SEK 3 169 per vecka

  Visa 5 335 erbjudanden
 • Avskilt beläget hus på landet i Toscana för max. 12 personer.
  7/21
  Semester med egen pool

  ​Italien | Ge din Italiensemester det lilla extra i ett semesterhus med egen pool – plaska runt i vattnet med hela familjen eller koppla bara av.

  Från SEK 4 349 per vecka

  Visa 5 234 erbjudanden
 • 8/21
  Bästa semesterort Italien

  ​Rom | Det kunde inte varit en mer celeber vinnare! Den italienska huvudstaden har fått de bästa omdömena från våra kunder och är därmed Italiens bästa semesterort.

  Från SEK 4 425 per vecka

  Visa 519 erbjudanden
 • Gardasjön | Utmärkta utsikter
  Från SEK 3 198

 • De norditalienska sjöarna | Bo vid sjökanten
  Från SEK 2 731

 • Gardasjön | ​Badnöje i semesterparken
  Från SEK 2 446

 • Malcesine | Bästa semesterort Italien
  Från SEK 4 149

 • Riva del Garda | Bästa semesterort Italien
  Från SEK 3 331

 • Gardasjön | Där citronträden blommar
  Från SEK 3 169

 • Italien | Semester med egen pool
  Från SEK 4 349

 • Rom | Bästa semesterort Italien
  Från SEK 4 425

http://www.atraveo.se/torri del benaco
Länk att kopiera
Kartan har ändrats.
Automatisk aktualisering
Varför visas inte alla erbjudanden? 
map

Semesterhusvistelse vid Gardasjön

Gardasjön har alltid varit ett av de mest omtyckta resmålen. Tidigare var det så, att de som inte tog sig ända till Adriatiska havet nöjde sig med en resa till Gardasjön och då ändå fick uppleva en avkopplande semester och lite ”dolce vita“. Dåförtiden var det typiska boendet ett sunkigt hotell med gemensam dusch för ett helt våningsplan, eller den egna husbilen. På senare år har dock utbudet av komfortabla semesterhus och lägenheter vid sjön vuxit snabbt. Oavsett vad du söker efter, en liten appartement eller ett fristående hus på en större egendom, kan du hitta något som passar just dig bland de över 3500 objekt som atraveo tillhandahåller vid Gardasjön.

Fritidsmöjligheter vid Gardasjön

Att semestra vid Gardasjön innebär också att man kan profitera från det mångfacetterade utbudet av sport- och fritidsaktiviteter. Oavsett om du gillar att segla, vandra, klättra i berg eller helt enkelt att simma i sjön, är alla möjligheter öppna.

På grund av de speciella vindförhållandena mitt bland bergen är denna den största och mest berömda av alla italienska sjöar sedan alla tider ett av de mest omtyckta reviren för seglare och surfare. Under sommarmånaderna, då surfeliten från hela Italien och alpvärlden kommer till sjön, kommer du att utgöra ett undantag om du inte går omkring med en surfbräda under armen. För den ambitionerade nybörjaren finns det en mängd segel- och surfskolor runt hela sjön, där man kan lära sig att umgås med vind och segel.

För vandrare, klättrare och mountainbikers är den bergiga norra delen ett paradis. Turer med den vanliga hojen är inte att rekommendera p.g.a. den branta stigningen och alla klyftor och sättningar. För vandrare finns det däremot många möjligheter att göra turer från sjön upp i bergen utan att behöva klänga på bergväggen med säkerhetslina och stegjärn. Den som inte vill avstå från adrenalinkickar kan naturligtvis bege sig på en anspråksfullare klättertur och har då möjlighet att få uppleva alldeles exklusiva panoramautsikter över sjön. För de mer bekväma turisterna kan vi tillfoga att det finns en linbana upp till Monte Baldo, den högsta toppen vid sjön, som är i bruk året om.

Inte heller badentusiasterna kommer till korta under sitt besök vid sjön. Endast under högsommaren kan det på den ena eller andra grusstranden bli rätt fullt. Däremot sörjer det till övervägande delen mediterrana klimatet för angenäma badtemperaturer ända in på hösten. Ett hemligt tips: Baia delle Sirene (sirenernas bukt) på halvön Punta San Viglio vid orten Garda. Buktens strand är förvisso i privat ägo och därför avgiftsbelagd, men gäller som en av de vackraste bukterna vid sjön och har all komfort som behövs för en underbar dag på stranden.

Andra fritidsaktiviteter står också på programmet: t.ex. är det tillåtet att fiska på flera ställen runt sjön. Tillstånd och information finns på turistinformationerna. Särskilt för familjer är en utflykt till Gardaland mycket attraktiv. Nöjesparken vid sydstranden lockar såväl stor som liten med en rad attraktioner. På flera platser runt sjön är golfspel också möjligt.

Det lönar sig även att ta en titt på någon av de större och mindre orterna runt sjön. Här finns det mycket att upptäcka och uppleva. En god idé är att förlägga utflykterna till någon av de båda panoramavägarna som går längs västra och östra stranden. På Gardesana Occidentale (västra sidan) lockar t.ex. småstäderna Salò, Gargnano och Limone, medan du på din väg längs Gardesana Orientale (östra sidan) bl.a. kommer förbi Garda, Torri del Benaco och Malcesine.

Utflyktsmål för semesterhusvistelsen vid Gardasjön

Även utflykter i den närmare omgivningen är ett bra alternativ. I närheten av sjön ligger bl.a. de sevärda städerna Verona, Vicenza och Mantova, vilka precis som de alpina dalgångarna i Trentino och i Sydtyrolen är väl värda ett besök. Här bör du inte heller missa städerna Bozen och Meran. På vintern är det inte långt från den milda sjöstranden till de snötäckta pisterna i Dolomiterna, exempelvis i Fassatal. Bredvid Gardasjön ligger dessutom den lilla Ledrosjön, som du inte heller bör missa. Även här ställer atraveo trevliga semesterhus och lägenheter till förfogande, t.ex. i Pieve di Ledro och Pur-Ledro.
 

Kundomdömen

3,9 av 5 (154 Kundomdömen)
1 Semesterhusen och semesterlägenheterna i i Torri del Benaco har av 154 fått i genomsnitt 3,9 av 5 möjliga hussymboler.

Ortsomdömen

Totalomdöme om Torri del Benaco

4,3 av 5 (281 Kundomdömen)
Lämna ditt omdöme om orten

Så här säger semesterhuskunder om Torri del Benaco 

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-06-23 , resdatum: Juni 2016

  ”En riktigt trevlig stad, inte turistiska överfulla som Malcesine eller Limone, men med många små butiker och mycket trevliga restauranger. Stränderna är vackra.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 1018844. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 4,0 av 5
  atraveo-kund Micha skrev
  den 2016-06-21 , resdatum: Maj 2016

  ”Mycket romantisk oas med översta restaurang. Vackert promenadstråk och pittoreska smala gator. Vi är glada att komma tillbaka.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 1018844. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-06-19 , resdatum: Juni 2016

  ”Platsen är harmonisk, tydlig, lugn och avkopplande atmosfär, inget krångel med gäster och värdar, trängsel strandpromenaden med gott om sittplatser med alltid vackra vyer, vackra blommor planteringar, skuggande träd. Butiker är inte alltför, men tillräckligt, snabbköp i 5 ... 10 km bort lättillgänglig. Gastronomi är mycket bra till utmärkt, alltid vänlig personal, främst tyska talar. Normalt pris / prestanda-förhållande. Attraktioner är med Church (n) och Castle Museum med ganska glesa. Barnvänlig tydligen bra, för min del inte särskilt bedömas. Rodd klubb tillgängliga.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 980747. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 4,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-06-05

  ”Trevligt ställe att vara, men inte mer reserv atraveo.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 1126828. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-06-03 , resdatum: Maj 2015

  ”Bussbiljetter ska bli så bra som möjligt till de officiella försäljningsställen (mestadels Tabacci) lösa som är mer gynnsamma. På bussen måste föraren ta ut en premie om 0,80 € per biljett.

  Efter några steg mot yttre Torri promenaden börjar med badanläggningar. På grund av den steniga stranden, är det lämpligt att packa tofflor. Den efterföljande strandpromenaden är upp till investerarna i fordon och passagerarfärjan till Maderno väl hålls här och generöst. Runt den lilla hamnen i centrum av promenaden är vackra restauranger anläggningar med restauranger, kaféer och bekväma sittplatser med utsikt över sjön. Tjänstepersonal var jämnt mycket tillmötesgående och vänlig. Priserna på mat och dryck är oftast mycket civil; ibland även en hel del billigare än italienarna hemma i Tyskland.

  Torri del Benaco har en underbar gammal stad med smala gator, och en mängd små butiker och specialbutiker skryter stort sortiment. Underbara gamla fasader, kontemplativ vinkel och friherrliga byggnad förmedlas en känsla av välbefinnande. Höger vid hamnen är den märkliga slott som du bör titta på absolut. Flera livsmedelsaffär, en deli och en diskret från utsidan bakverk med mycket smak utmärkt, små tårtor är bra shopping, där du kan få dagsfärska varor. Varje måndag är hela staden, som omger slottet och hamnen 9:00 till 13:00 Markttreiben i Torri. Vi kommer att komma tillbaka snart i denna typiska italienska staden.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 1018844. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket


Foton från orten

Visa:
 • Objekt-nr. 946843
  från SEK 5 319
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 2 vuxna + 2 barn

  Ca. 50 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-TV, WLAN, objekt för icke-rökare, strand ca. 800 m, ,
  5,0 av 5
  3 Kundomdömen
 • Objekt-nr. 626732
  från SEK 3 330
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Studio för max. 4 personer

  Ca. 40 m², 1 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-TV, WLAN, tvättmaskin, objekt för icke-rökare,
  4,9 av 5
  20 Kundomdömen
 • Objekt-nr. 1184449
  från SEK 7 470
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 5 personer

  Ca. 65 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (efter förfrågan), TV, WLAN överallt, tvättmaskin, diskmaskin, objekt för icke-rökare, strand ca. 200 m
 • Objekt-nr. 406261
  från SEK 4 368
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 4 personer

  Ca. 34 m², 1 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-TV, internet, objekt för icke-rökare, strand ca. 20 m, bastu,
  4,0 av 5
  7 Kundomdömen
  Till denna anläggning hör ytterligare 2 objektstyper med 2 boenden
 • Objekt-nr. 378183

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 7 personer

  Ca. 70 m², 3 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-TV, tvättmaskin, strand ca. 800 m,
  4,3 av 5
  4 Kundomdömen
  Till denna anläggning hör ytterligare 2 objektstyper med 2 boenden
 • Objekt-nr. 185804
  från SEK 5 329
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 6 personer

  Ca. 160 m², 3 sovrum, 2 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-TV, diskmaskin, strand ca. 300 m,
  3,6 av 5
  13 Kundomdömen
 • Objekt-nr. 460604
  från SEK 4 035
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Studio för max. 2 personer

  Ca. 19 m², 1 badrum, husdjur tillåtna (max. 1), sat-TV, objekt för icke-rökare, strand ca. 40 m
  4,7 av 5
  21 Kundomdömen
  Till denna anläggning hör ytterligare 1 objektstyp med 1 boende
 • Objekt-nr. 936473
  från SEK 11 790
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 5 personer

  Ca. 110 m², 3 sovrum, 2 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-TV, diskmaskin, strand ca. 200 m,
 • Objekt-nr. 216535
  (2 Semesterlägenheter)
  från SEK 10 924
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 7 personer

  Ca. 70 m², 3 sovrum, 2 badrum, husdjur tillåtna (max. 1), sat-TV, internet, WLAN, tvättmaskin, diskmaskin, strand ca. 100 m,
  5,0 av 5
  4 Kundomdömen
  Till denna anläggning hör ytterligare 1 objektstyp med 5 boenden
 • Objekt-nr. 1022019
  från SEK 28 499
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterhus för max. 6 personer

  Ca. 200 m², 3 sovrum, 3 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-TV, internet, tvättmaskin, diskmaskin, objekt för icke-rökare, grusstrand ca. 400 m, bastu, ,
 • Objekt-nr. 757534
  från SEK 5 500
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 2 personer

  Ca. 50 m², 1 sovrum, husdjur ej tillåtna, vatten ca. 150 m
  4,8 av 5
  6 Kundomdömen
 • Objekt-nr. 1127103
  från SEK 3 606
  för 1 vecka

  Torri del Benaco, Gardasjön (Gardasjöns östra strand)

  Semesterlägenhet för max. 4 personer

  2 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (efter förfrågan), sat-TV, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, strand ca. 1 km,
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