Logga in

Semesterhus i Trapani & semesterlägenheter i Trapani

 • Sicilien | Egen svalkande pool
  474 erbjudanden

 • Sicilien | Topp-omdömen
  85 erbjudanden

 • Sicilien | Semesterhus nära stranden
  802 erbjudanden

 • Italien | Något alldeles speciellt
  90 erbjudanden

 • Italien | ​Semester på en italiensk lantgård
  674 erbjudanden

 • Rom | En tur till den eviga staden
  5 erbjudanden

 • Italien | Hus för gruppresor
  120 erbjudanden

 • Italien ​| ​Badnöje i semesterparken
  5 877 erbjudanden

http://www.atraveo.se//trapani
Länk att kopiera
Kartan har ändrats.
Automatisk aktualisering
Varför visas inte alla erbjudanden? 
map

Ortsomdömen

Totalomdöme om Trapani

3,9 av 5 (66 Kundomdömen)
Lämna ditt omdöme om orten

Så här säger semesterhuskunder om Trapani 

 • 3,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-09-18 , resdatum: September 2016

  ”Vackra gamla stan. Mycket bra restauranger. Butikerna i gamla stan är mycket dyra. Om du vill shoppa, är den viktigaste vägen mot Erice bättre.
  Utflykter, såvida du inte har en bil: Erice - mycket lätt att nå med buss / gondol. Favangola - En timme med färja, är denna stad inte så speciellt. Det finns cykeluthyrning affärer överallt, vilket ger cyklar med barnstolar, köra till stränderna.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 928526. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  atraveo-kund Paula skrev
  den 2016-08-15 , resdatum: Juli 2016

  ”Värd var till stor hjälp. När vi hade han ansträngde att hjälpa oss en fråga.
  Huset ligger nära flygplatsen men det var ingen stor buller. 20 minuter cykelavstånd finns en liten by med några närbutiker där du kan köpa alla varor. Trapani är en vacker region där du kan stoppa bezichtigen.Het rekommenderas att hyra en bil.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 860179. Ortsomdömet är maskinöversatt från nederländska. Till originalspråket

 • 4,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-06-10 , resdatum: Maj 2016

  ”Jag gillar Trapani mycket bra, jag har varit där två gånger. Men mer kan göras för städningen av stranden mer.”

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 777878. Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 4,0 av 5
  En atraveo-kund gav följande omdöme
  den 2016-03-30, resdatum: Mars 2016

  kan rekommenderas

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 777361.

 • 4,0 av 5
  En atraveo-kund gav följande omdöme
  den 2015-10-19, resdatum: September 2015

  kan rekommenderas

  Detta ortsomdöme lämnades för objekt-nr. 832254.


Så skriver uthyraren Trapani

Provinshuvudstaden, det är en stad med en omgivande och kulturarv av stort värde.
Olika är de typiska produkter av landet, som vin, kapris, vitlök, apelsiner, olja och matlagning, med sin förtrollande smak, är superlativ och ur vanliga. En av de flesta rätter är "Cous Cous of Fish".
I det historiska ...
visa mer
centrum hittar du en rad kyrkor av stort intresse, såsom kyrkan San Francesco d'Assisi, kyrkan Cappuccini, kyrkan San Pietro, kyrkan Purgatorio, placeras i homonyma lilla torget. Särskilt vackert är katedralen i Corso Vittorio Emanuele, helgad åt St Lawrence, och uppfördes på en före detta fjortonde-talsbyggnad i sjuttonhundratalets herrgårdar och churches.in förväg.
visa mindre
Källa: Bombaci Servizi s.a.s. di Bombaci Gianluca & c.
Mycket av den gamla staden Trapani härstammar från senare medeltid eller tidig modern tid, det finns inga bevarade resterna av den antika staden. Många av stadens historiska byggnader är designade i barockstil.

Trapani är en stad och Comune på västkusten av Sicilien i Italien. Den är huvudstad i provinsen Trapani. ...
visa mer
Grundat av elymerna, staden är fortfarande en viktig fiskehamn och den viktigaste inkörsporten till de närliggande Egadiska öarna.

Två antika legender berättar om mytiska ursprung för staden. I den första legenden berodde Trapani från skäran som föll ur händerna på gudinnan Demeter när hon sökte för sin dotter Persefone, som hade blivit kidnappad av Hades. Den andra myten har Saturnus, gud i himlen, som tagits ur sin far Kronos med en skära som faller ner i havet, skapade staden. I forna tider Saturnus var den gud-beskyddare av Trapani. Idag Saturnus staty står i en piazza i centrum av staden.

Staden är känd för sin Påsk procession, The Misteri, då staden för hantverkare utföra grupper av skulpterade 17th century och 18th century religiösa statyer genom gatorna i en procession som varar i 16 timmar på långfredagen och påskaftonen. Ytterligare information och bilder på denna händelse finns på.

Den 28 september 9 oktober 2005 var Trapani var Apg 8 och 9 i Louis Vuitton Cup. Denna kappsegling presenterade bland annat deltagare, alla de båtar som deltog i 2007 Americas Cup.
visa mindre
Källa: Visit Sicily Kommanditbolag

Siciliansk semesterhusvistelse

Sicilien är ett av de charmigaste och mest omtyckta resmålen i Italien. Denna den största ön i Medelhavet är enormt mångfaldig med undersköna stränder och fantastiska småstäder. Ön har även mycket att erbjuda vad gäller kulturella upplevelser och exkursioner i landskapet. Med ett semesterhus som bas kan man med fördel uppleva Siciliens förtrollning. atraveos utbud omfattar över 850 semesterhus och fler än 1800 semesterlägenheter. Här kan du njuta av en rofylld atmosfär i vackra omgivningar. Många av semesterhusen och lägenheterna ligger nära stranden och har egen pool. På så sätt står inget i vägen för badturer i privat atmosfär, i motsats till hotellen på de mer befolkningstäta orterna. Hos atraveo kan du välja mellan typiskt sicilianska lantgods med bioodling och ridmöjligheter, lyxiga villor eller mysiga semesterlägenheter i någon av kuststäderna, t.ex. i Taormina eller i huvudstaden Palermo. Låt dig inspireras av det stora urvalet och leta fram ditt drömboende för semestern på Sicilien.

Typiskt Sicilien: rykande vulkaner och det blå havet

För att kunna upptäcka Siciliens mångfald kan du antingen hyra en bil och på så sätt förbli självständig, eller delta vid en guidad tur med buss. Vulkanen Etna på norra Sicilien med dess ofta förekommande mindre eruptioner är den högsta och mest aktiva vulkanen i Europa, antagligen är den också den mest kända sevärdheten på ön. Dessutom är den väl ägnad för turister och kan i sällskap av en erfaren guide bestigas. Detta är självklart en upplevelse som man inte bör missa på Sicilien. Vid sidan av Etna är även Stromboli värd att nämnas. Denna vulkan befinner sig på den lilla ön med samma namn i ögruppen Eoliska öarna och är ständigt aktiv. Med oregelbundna men korta mellanrum sker här små eruptioner, vilka bjuder på ett fascinerande scenario, särskilt efter mörkrets inbrott.

Havet kan du inte bara uppleva från strandperspektivet utan även erövra genom en båt- eller dyktur. Utanför Sicilien finns fortfarande några större korallrev och ett omfattande bestånd av olika fiskarter, vilka trivs ovanligt bra i denna ursprungliga och orörda undervattensvärld.

Upptäck Siciliens städer från semesterhuset

På ön kan man upptäcka en mängd sevärda och vackra småorter. Staden Taormina är t.ex. väl värd ett besök. Flera berömda personer har vistats här och lärt sig uppskatta stadens särpräglade charm, dess typiskt sicilianska restauranger och lokala inköpsmöjligheter. Till dessa hör Oscar Wilde, Greta Garbo, Marlene Dietrich och Cary Grant, för att bara nämna några.  Till sevärdheterna hör bl.a. Villa del Casale, som står med på UNESCOs världskulturlista och har underbart vackra golvmosaiker, samt en mängd imponerande ruiner från romartiden. Ett besök i staden Palermo är också att rekommendera. Stadens katedraler, dess vackra platser och parker samt kapucinerklostrets berömda katakomber bör du under inga omständigheter missa. Catania, Messina, Ragusa, Trapani, Agrigento och Syrakus är andra intressanta städer på Sicilien.

Kulinariska specialiteter på Sicilien

Siciliens kök är lika mångfacetterat som ön själv. Den sicilianska glassen har sitt ursprung i romartiden. Enligt vad som berättas uppfanns den vid foten av Etna, där man kom på idén att blanda söta drycker från Arabien med glassen från vulkanregionen och servera detta som en alldeles speciell läckerhet. Urvalet av olika glasskreationer är mycket brett, och man bör inte missa dessa läckerheter om man befinner sig här under de heta sommarmånaderna. Men även sicilianska bakverk är bekanta för sin speciella karaktär. Dessutom produceras förnämliga vinsorter på Sicilien. Även färska fikon, mandariner, körsbär, aprikoser meloner och mycket mer odlas på ön och säljs i färskt skick på de olika regionala marknaderna.

Njut av Medelhavsklimatet

Klimatet på Sicilien är till övervägande delen milt och soligt. På vintern sjunker temperaturen sällan under noll grader. Den populäraste resperioden är tidigt på året, särskilt april och maj – eftersom somrarna är mycket heta och torra – samt sensommaren mellan september och början av november. Generellt sett är det något svalare i inlandet än vid kusten, då dessa regioner ligger högre upp.

Med flyg till semesterlägenheten på Sicilien

Till Sicilien reser man antingen med flyg eller med bil. Det finns internationella flygplatser med linje- och chartertrafik i Palermo, Catania och Trapani. Väl framme på ön lönar det sig att skaffa en hyrbil för att kunna ta sig smidigt till semesterhuset och även göra en eller annan utflykt. Men de flesta större orterna – främst de i kustnära läge – har goda kollektivtrafikförbindelser.

Foton från orten

 • Objekt-nr. 1275428
  + 1 boende
  från SEK 2 790
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 7 personer

  Ca. 90 m², 3 sovrum, 2 badrum, husdjur tillåtna (på förfråga), WiFi överallt, sandstrand ca. 150 m,
  Till denna anläggning hör ytterligare 1 objektstyp med 1 boende
 • Objekt-nr. 1144675
  från SEK 3 414
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 2 personer

  Ca. 40 m², 1 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-tv, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 400 m,
 • Objekt-nr. 477861
  från SEK 19 119
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterhus för max. 8 vuxna + 2 barn

  Ca. 250 m², 3 sovrum, 4 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-tv, WiFi överallt, tvättmaskin, diskmaskin, sandstrand ca. 10 km, hav ca. 12 km,
  5,0 av 5
  2 Kundomdömen
 • Objekt-nr. 1332084
  från SEK 4 955
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 3 personer

  Ca. 70 m², 1 sovrum, husdjur ej tillåtna, tv, internet
 • Objekt-nr. 1332085
  från SEK 5 589
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 4 personer

  Ca. 50 m², 2 sovrum, husdjur ej tillåtna, tv, internet
 • Objekt-nr. 1224658
  från SEK 7 267
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterhus för max. 4 personer

  Ca. 80 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, tvättmaskin, objekt för icke-rökare
 • Objekt-nr. 1219975
  från SEK 15 100
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterhus för max. 6 personer

  Ca. 60 m², 3 sovrum, 2 badrum, husdjur ej tillåtna, tv, internet, tvättmaskin, diskmaskin, objekt för icke-rökare
 • Objekt-nr. 1223390
  från SEK 3 736
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 4 personer

  Ca. 80 m², 1 sovrum, 1 badrum, husdjur tillåtna (på förfråga), tv, WiFi överallt, tvättmaskin, objekt för icke-rökare, sandstrand ca. 50 m,
 • Objekt-nr. 1291751
  från SEK 2 048
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 4 vuxna + 1 barn

  Ca. 80 m², 2 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, sat-tv, WiFi överallt, tvättmaskin, sandstrand ca. 2 km
 • Objekt-nr. 794311
  från SEK 2 946
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 3 personer

  Ca. 35 m², 1 sovrum, 1 badrum, husdjur ej tillåtna, tv, strand ca. 100 m
 • Objekt-nr. 1331155
  från SEK 4 955
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 2 personer

  Ca. 30 m², 1 sovrum, husdjur ej tillåtna, internet
 • Objekt-nr. 1143428
  från SEK 9 559
  för 1 vecka

  Trapani, Sicilien (provinsen Trapani)

  Semesterlägenhet för max. 5 personer

  Ca. 100 m², 2 sovrum, husdjur ej tillåtna, sat-tv, internet, tvättmaskin, strand ca. 250 m
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