Logga in
Kundservice: +49 211-668878-199 (Mån-Fre 9.00-18.00, Lör 9.00-13.00)
tillbaka till sökning/resultatlista
Objekt-nr. 4624
+ 4 boenden

Semesterlägenhet för max. 6 personer
Rosolina Mare, Venedig med omnejd, Italien

3,0 av 5 (2 Kundomdömen)
 • Din semesterlägenhet
 • Andra semesterhus
 • Din ort
 • Andra orter
Semesterlägenheten ligger i Rosolina Mare. Orten visas på kartan. Där finns också semesteranläggningen läge markerat. Utan garanti: objektsbeskrivningen och resplanen är avgörande, i dessa återfinns semesterlägenhetens adress.
Residens "Mediterraneo". 200 m från centrumet av Rosolina, 600 m från havet, 650 m från stranden. För gemensamt bruk: pool (800 m2, 50 - 190 cm djup, 01.06.-07.09. poolen är öppen under följande tider: mellan kl 09:00-19:00) med innertrappor. Barnbassäng, utedusch, terrass, trädgårdsmöbler. På semesterhusområdet: restaurang, bar, internetanslutning, Trådlös LAN [WLAN]. Parkering vid huset. Sandstrand 650 m. Beakta: Bilden är bara ett exempel på ett hus. På den här semesteranläggningen finns det fler lediga bostäder!. Byggnaderna består av lägenheter på bottenvåning, första- och andra våningen. Observera att entré till poolen kostar extra: 35 Euro för vuxna och 28 Euro för barn upp till 10 år per vecka.3-rums-lägenhet 42 m2. Praktiskt inredd: vardags-/matrum med 1 bäddsoffa för 2 personer och TV. 1 dubbelrum. 1 rum med 2 sovmöjligheter. Kokvrå (4 kokplattor, miniugn, frys). Dusch/bidé/toalett. Luftkonditionering. Parkeringsplats. Vissa lägenheter har våningssängar.

Allmän

 • Ca. 42 m²
 • 6 personer
 • semesteranläggning
 • 2 sovrum
 • 1 badrum

Avstånd

 • hav ca. 600 m
 • ort ca. 200 m
 • sandstrand ca. 650 m
 • vatten (hav, sjö etc.) ca. 600 m

Utrustning

Bo

 • tv

Laga mat

 • kylskåp

Bad/WC

 • dusch
 • toalett

Övrigt

 • lufkonditionering
 • restaurang i närheten
 • husdjur tillåtna (max. 1)
 • internet
 • WiFi

Ute

 • barnpool
 • terrass

Særligt ved denne bolig

 • parkeringsplats
* Om inte annat anges är detta objekt inte tillgängligt för funktionshindrade personer.
 • max. 6  personer inkl. barn  
  max. 1 husdjur    
Vidare till bokning
Följande tillägg kan bokas på begäran: barnsäng EUR 20,00 (kan betalas på plats, måste beställas, ) (2019-08-02 - 2022-12-31)
Turistavgift och deposition: kurtaxa ca. EUR 1,00 per person / per dag (obligatorisk, kan betalas på plats, ) (2019-01-01 - 2022-12-31), deposition EUR 100,00 (obligatorisk, kan betalas på plats, ) (2019-01-01 - 2022-12-31)

Så här säger kunderna om semesterlägenheten 

 • 2,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2014-09-14 , resdatum: September 2014

  ”Anläggningen är ren och personalen trevlig och hjälpsam. Lägenheten är mycket gamla och inte den renaste objektet. Mögel i dusch, kylskåp och diskbänk. Möbler är också mycket länge i tanden. Poolen är inte i systemet, utan är en del av glassbar och är mycket dyr.” ”Anläggningen är ren och personalen trevlig och hjälpsam. Lägenheten är mycket gamla och inte den renaste objektet. Mögel i dusch, kylskåp och diskbänk. Möbler är också mycket länge i tanden. Poolen är inte i systemet, utan är en del av glassbar och är mycket dyr.” Kommentar från atraveo: I syfte att kontrollera kvaliteten har vi vidarebefordrat omdömet till arrangören. Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 4,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2005-08-04 , resdatum: Juli 2005

  ”Den Wohung var ren, hade smärre brister, som inte i hög grad påverkat huset, support på plats var mycket artig och vänlig på italienska och engelska, kvarteret mycket tyst och ändå inte isolerade. Rekommenderas Från vårt perspektiv i sin helhet.” Ortsomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

Så här säger kunderna om objekt i samma semesteranläggning

 • 3,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2014-09-12 , resdatum: Augusti 2014

  ”Plats: lite långt från stranden, var du tvungen att "hand truck" används för transport
  Strand: vacker, sektioner i "fritt tillgängliga och avgift" delas

  Lägenhet nästan för liten för 4 personer, bara tv på ett program går på italienska
  Tja, är en normal även på stranden, men om dåligt väder och regn som vår kan vara en smärta. Dålig ok, även en tvättmaskin, kök och ok lite spartansk, men de mest nödvändiga är där.
  Mottagning: vissa människor oförskämd inte ha något att göra med en, inte talar tyska, vissa lite engelska,
  Information mycket spärrlich, måste du ta allt själv i erfarenhet
  Mottagning var mycket kort, "jag visa dig i rummet", öppna dörren, det är det och bra bye .....”

  Detta omdöme avser objekt nr. 28371 från samma anläggning. ”Plats: lite långt från stranden, var du tvungen att "hand truck" används för transport
  Strand: vacker, sektioner i "fritt tillgängliga och avgift" delas

  Lägenhet nästan för liten för 4 personer, bara tv på ett program går på italienska
  Tja, är en normal även på stranden, men om dåligt väder och regn som vår kan vara en smärta. Dålig ok, även en tvättmaskin, kök och ok lite spartansk, men de mest nödvändiga är där.
  Mottagning: vissa människor oförskämd inte ha något att göra med en, inte talar tyska, vissa lite engelska,
  Information mycket spärrlich, måste du ta allt själv i erfarenhet
  Mottagning var mycket kort, "jag visa dig i rummet", öppna dörren, det är det och bra bye .....”

  Detta omdöme avser objekt nr. 28371 från samma anläggning. Kommentar från atraveo: I syfte att kontrollera kvaliteten har vi vidarebefordrat omdömet till arrangören. Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 3,0 av 5
  atraveo-kund Gabi Schmitt skrev
  den 2012-02-21 , resdatum: Juli 2011

  ”Placeringen av lägenheten var mycket bra. Villkoret av möblerna bars och hygienen lämnat mycket övrigt att önska. Nya madrasser skulle vara den mest angelägna förvärv som bör göras. Skulle användningen av motsatt poolen var ingår i priset, då priset skulle ha varit okej.”

  Detta omdöme avser objekt nr. 28370 från samma anläggning. ”Placeringen av lägenheten var mycket bra. Villkoret av möblerna bars och hygienen lämnat mycket övrigt att önska. Nya madrasser skulle vara den mest angelägna förvärv som bör göras. Skulle användningen av motsatt poolen var ingår i priset, då priset skulle ha varit okej.”

  Detta omdöme avser objekt nr. 28370 från samma anläggning. Kommentar från atraveo: I syfte att kontrollera kvaliteten har vi vidarebefordrat omdömet till arrangören. Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 3,0 av 5
  atraveo-kund Enrico skrev
  den 2011-06-19 , resdatum: Juni 2011

  ”Anläggningen är mycket trevligt, men också redan mycket utsatta för väder och vind. Det har investerat lite eller inga pengar för renovering. Detsamma gäller för Innneneinrichtung lägenheten, som krävde mindre reparationer och en initial rengöring för att tjäna oss en vecka som ett hem. Den stapling är smutsen under sängar var inte ens barn borta från oss, dock. Sköljning alla rätter, svepande och andra saker hade varit tillräckligt. Den fortfarande tillfällig förekomst av myror, spindlar och överflödet av myggor i och runt lägenheten var godtagbara. Med utsikt från andra våningen i poolen, av motsatt caféet är ett sätt, i början av dagen och i slutet av dagen var perfekt på balkongen. Genom optimalt föredragen konstruktion, lägenheten var bekvämt sval även utan luftkonditionering i slutet av en varm dag. Liten nackdel fortfarande långt: Det har inte rapporterats för oss att vissa hyresvärdar Rabatter ges till användningen av poolen och det fanns aldrig några saker förekommer som du kan överleva den första natten. Vi rekommenderar starkt en tidig incheckning, så att du kan köpa saker som toalettpapper och diskmedel. Dessutom bör vi konstatera att, med undantag för ett par stormarknader, från 12:30 klockan till 17:00 klockan sker inget liv i affärer, men bara i restauranger och strand. En närliggande villa sonikerat oss varje kväll fram till åtminstone 23 klocka med ljud som Disco Pogo, Fliegerlied och den röda hästen i samma ordning varje natt. Den medföljande TV hittade några TV- och radioprogram, som dock var oftast inte spelas eftersom singnal var alltför dåligt. Men med tanke på semester inte så tragiskt, eftersom den enda viktig kanal (väder) fungerade perfekt. Mittemot, där mottagningen (punta Adige) ligger, det finns en liten tvättstuga för resenärer som har sina grejer redan utmattad av värmen eller kleckerndes is. Pris för en 7 kg fyllning är 7 mynt, som finns tillgängliga på förändringen maskinen finns. Likaså är en kaffe finns från automaten samtidigt för 50 cent. Detta smakade ännu.”

  Detta omdöme avser objekt nr. 28369 från samma anläggning. ”Anläggningen är mycket trevligt, men också redan mycket utsatta för väder och vind. Det har investerat lite eller inga pengar för renovering. Detsamma gäller för Innneneinrichtung lägenheten, som krävde mindre reparationer och en initial rengöring för att tjäna oss en vecka som ett hem. Den stapling är smutsen under sängar var inte ens barn borta från oss, dock. Sköljning alla rätter, svepande och andra saker hade varit tillräckligt. Den fortfarande tillfällig förekomst av myror, spindlar och överflödet av myggor i och runt lägenheten var godtagbara. Med utsikt från andra våningen i poolen, av motsatt caféet är ett sätt, i början av dagen och i slutet av dagen var perfekt på balkongen. Genom optimalt föredragen konstruktion, lägenheten var bekvämt sval även utan luftkonditionering i slutet av en varm dag. Liten nackdel fortfarande långt: Det har inte rapporterats för oss att vissa hyresvärdar Rabatter ges till användningen av poolen och det fanns aldrig några saker förekommer som du kan överleva den första natten. Vi rekommenderar starkt en tidig incheckning, så att du kan köpa saker som toalettpapper och diskmedel. Dessutom bör vi konstatera att, med undantag för ett par stormarknader, från 12:30 klockan till 17:00 klockan sker inget liv i affärer, men bara i restauranger och strand. En närliggande villa sonikerat oss varje kväll fram till åtminstone 23 klocka med ljud som Disco Pogo, Fliegerlied och den röda hästen i samma ordning varje natt. Den medföljande TV hittade några TV- och radioprogram, som dock var oftast inte spelas eftersom singnal var alltför dåligt. Men med tanke på semester inte så tragiskt, eftersom den enda viktig kanal (väder) fungerade perfekt. Mittemot, där mottagningen (punta Adige) ligger, det finns en liten tvättstuga för resenärer som har sina grejer redan utmattad av värmen eller kleckerndes is. Pris för en 7 kg fyllning är 7 mynt, som finns tillgängliga på förändringen maskinen finns. Likaså är en kaffe finns från automaten samtidigt för 50 cent. Detta smakade ännu.”

  Detta omdöme avser objekt nr. 28369 från samma anläggning. Kommentar från atraveo: Wir haben die Bewertung zur Qualitätskontrolle an den Anbieter weitergeleitet. Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

Semesterlägenhet för max. 6 personer, ca. 42 m², 2 Sovrum
från
SEK 2 565 / vecka
Semesterlägenhet för max. 6 personer, ca. 42 m², 2 Sovrum
från
SEK 2 436 / vecka
Semesterlägenhet för max. 6 personer, ca. 42 m², 2 Sovrum
från
SEK 2 436 / vecka
Semesterlägenhet för max. 6 personer, ca. 42 m², 2 Sovrum
från
SEK 2 436 / vecka
Semesterhus för max. 6 personer i Toscana
från
SEK 6 740 / vecka
Semesterhus för max. 5 personer på Sicilien
från
SEK 8 650 / vecka