Logga in
Kundservice: +49 211-668878-199 (Mån-Fre 9.00-18.00, Lör 9.00-13.00)
tillbaka till sökning/resultatlista
Objekt-nr. 743211

Semesterlägenhet för max. 4 personer
Prag 8-Cimice, Liben, Karlin, Prag, Tjeckien

3,0 av 5 (3 Kundomdömen)
 • Din semesterlägenhet
 • Andra semesterhus
 • Din ort
 • Andra orter
Semesterlägenheten ligger i Prag 8-Cimice, Liben, Karlin. Orten visas på kartan. Där finns också semesteranläggningen läge markerat. Utan garanti: objektsbeskrivningen och resplanen är avgörande, i dessa återfinns semesterlägenhetens adress.
Mycket vackert, historiskt flerfamiljshus, byggnadsår 1900. I ortsdelen Karlín, i centrum av Praha, centralt läge, utmärkt läge: mitt i centrum men ändå lugnt. I huset: hiss. Allmän parkering extra. Livsmedelsaffär 20 m, stormarknad 150 m, köpcentrum 1 km, restaurang 100 m, spårvagn 150 m, järnvägsstation "3000", tunnelbanestation "300", simhall 5 km. Lekplats 500 m. Närbelägna sevärdheter: Památník Vítkov 1 km, Staroměstské náměstí 3 km, Karlův most 4 km, Pražský Hrad 5 km."Křižíkova", 2-rums-lägenhet 50 m2, på bottenvåningen över marknivå. Rymlig och ljus, praktiskt och stiligt inredd: ingång. 1 dubbelrum 18 m2 med matbord. 1 rum 24 m2 med 1 bäddsoffa för 2 personer, 1 dubbelsäng och matbord. Kök i samband med ingången (4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, frys, elektrisk kaffemaskin) med matbord, sat-TV, radio och stereoanläggning. Dusch/toalett. Till ert förfogande: tvättmaskin, torktumlare, bankfack, strykjärn, hårtork. Internet (Trådlös LAN [WLAN]  , gratis).

Allmän

 • Ca. 50 m²
 • 4 personer
 • hiss
 • fristående
 • 2 sovrum
 • 1 badrum

Avstånd (fågelvägen)

 • avstånd till kollektivtrafik ca. 150 m
 • ort ca. 1 m

Utrustning

Bo

 • tv

Laga mat

 • ugn
 • kylskåp
 • mikrovågsugn

Bad/WC

 • dusch
 • toalett

Övrigt

 • tvättmaskin
 • internet
 • WiFi
 • husdjur ej tillåtna

Særligt ved denne bolig

 • stadslägenhet
* Om inte annat anges är detta objekt inte tillgängligt för funktionshindrade personer.
 • max. 4  personer inkl. barn  
  Husdjur ej tillåtet.
Vidare till bokning
Följande tillägg kan bokas på begäran: club- /gästkort efter förbrukning () (2019-07-02 - 2022-12-31), transfer per sträcka för 1-3 personer efter förbrukning () (2019-07-02 - 2022-12-31), extrabädd EUR 12,89 per dag (måste beställas, ) (2019-01-01 - 2022-12-31)
Turistavgift och deposition: kurtaxa ca. CZK 19,00 per person / per dag (obligatorisk, kan betalas på plats, ) (2019-01-01 - 2022-12-31), deposition CZK 6 000,00 (obligatorisk, kan betalas på plats, ) (2019-01-01 - 2022-12-31)

Så här säger kunderna om semesterlägenheten 

 • 3,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2017-09-04 , resdatum: Augusti 2017

  ”Lägenheten är för 4 personer., 2 sovrum och en liten hall / kök med lite klumpig drop-bord, annars bra om du gå in i staden för dag. Allt i lägenheten.
  Tyvärr lägenheten var inte ren, knappar spis / ugn var oljig, smutsiga disktrasor i köket, överallt spinnenragen i badrummet var smutsiga kanter med duschkabin och gejser träffade någonsin on-off resulterar i allt mer kallt varmvatten dusch.” ”Lägenheten är för 4 personer., 2 sovrum och en liten hall / kök med lite klumpig drop-bord, annars bra om du gå in i staden för dag. Allt i lägenheten.
  Tyvärr lägenheten var inte ren, knappar spis / ugn var oljig, smutsiga disktrasor i köket, överallt spinnenragen i badrummet var smutsiga kanter med duschkabin och gejser träffade någonsin on-off resulterar i allt mer kallt varmvatten dusch.” Kommentar från atraveo: I syfte att kontrollera kvaliteten har vi vidarebefordrat omdömet till arrangören. Kundomdömet är maskinöversatt från nederländska. Till originalspråket

 • 3,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2017-08-21 , resdatum: Juli 2017

  ”bra läge - det var anläggningarna som vi förväntade oss -
  Fint ren arbete - så allt som allt en riktigt bra upplevelse.
  Så för oss hängde lägenhet och pris också.

  Ska jag påpeka ett negativt var att jag hade reserveras en parkeringsplats - utöver det jag skrev för ett jobb som jag fick - men när vi kommer fram berättar hyresvärden som tyvärr är inte en plats :-( det kan orsaka viss oro .” ”bra läge - det var anläggningarna som vi förväntade oss -
  Fint ren arbete - så allt som allt en riktigt bra upplevelse.
  Så för oss hängde lägenhet och pris också.

  Ska jag påpeka ett negativt var att jag hade reserveras en parkeringsplats - utöver det jag skrev för ett jobb som jag fick - men när vi kommer fram berättar hyresvärden som tyvärr är inte en plats :-( det kan orsaka viss oro .” Kommentar från atraveo: I syfte att kontrollera kvaliteten har vi vidarebefordrat omdömet till arrangören. Kundomdömet är maskinöversatt från danska. Till originalspråket

 • 3,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2015-09-13 , resdatum: Augusti 2015

  ”1. Anläggningarna i lägenheten är helt och absolut för de dagliga behoven tillräckligt. Planlösningen är perfekt med 2 rymliga sovrum och kök / matsal, badrum och (mycket) liten entrén.

  2. Placeringen av lägenheten, särskilt om du är något bekant med Prag och gillar att gå promenader är utmärkt. Karlin Området är återställd exemplariskt efter översvämningen 2002. Tunnelbana och spårvagn kan nås inom några minuter.

  3. Städning av lägenheten var tyvärr att önska. Ordet var smutsiga i köket var fortfarande rester av matlagning. Golvet i badrummet full av hår, duschgolvet smuts suddig och full av olika hår! I lådorna i köket var smutsiga grytor och kastruller, fettrester och gränser i lådan bottnar, med hjälp av kökshandduk. Bladen hade en unik lukt används - antingen 30 grader utan tvättmedel eller inte tvättas! En handduk var fortfarande förorenat av en svart, oljig handavtryck. Om pentry hade två totalt ca en kvadratmeter, fuktfläckar i gips, som föll av handflata plattor och landade på disken och spis! Den annars mycket trevligt och absolut tillråda lägenhet hade därmed kraftigt devalverat. Dessa klagomål kan lösas på ett säkert sätt utan stora ansträngningar för att göra lägenheten mer attraktiv. Huset: stor och tyst. Ägare: vänliga och hjälpsamma. Fri parkering på gatan med lite trafik förekommer.” ”1. Anläggningarna i lägenheten är helt och absolut för de dagliga behoven tillräckligt. Planlösningen är perfekt med 2 rymliga sovrum och kök / matsal, badrum och (mycket) liten entrén.

  2. Placeringen av lägenheten, särskilt om du är något bekant med Prag och gillar att gå promenader är utmärkt. Karlin Området är återställd exemplariskt efter översvämningen 2002. Tunnelbana och spårvagn kan nås inom några minuter.

  3. Städning av lägenheten var tyvärr att önska. Ordet var smutsiga i köket var fortfarande rester av matlagning. Golvet i badrummet full av hår, duschgolvet smuts suddig och full av olika hår! I lådorna i köket var smutsiga grytor och kastruller, fettrester och gränser i lådan bottnar, med hjälp av kökshandduk. Bladen hade en unik lukt används - antingen 30 grader utan tvättmedel eller inte tvättas! En handduk var fortfarande förorenat av en svart, oljig handavtryck. Om pentry hade två totalt ca en kvadratmeter, fuktfläckar i gips, som föll av handflata plattor och landade på disken och spis! Den annars mycket trevligt och absolut tillråda lägenhet hade därmed kraftigt devalverat. Dessa klagomål kan lösas på ett säkert sätt utan stora ansträngningar för att göra lägenheten mer attraktiv. Huset: stor och tyst. Ägare: vänliga och hjälpsamma. Fri parkering på gatan med lite trafik förekommer.” Kommentar från atraveo: I syfte att kontrollera kvaliteten har vi vidarebefordrat omdömet till arrangören. Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

Semesterhus för max. 8 personer vid Danmarks Nordsjökust
från
SEK 3 902 / vecka
Semesterlägenhet för max. 4 personer i Bayern
från
SEK 6 106 / vecka
Semesterhus för max. 6 personer vid tyska Östersjökusten
från
SEK 3 923 / vecka
Semesterhus för max. 6 personer vid polska Östersjökusten
från
SEK 5 347 / vecka
Semesterhus för max. 6 personer vid Danmarks Nordsjökust
från
SEK 3 048 / vecka
Semesterlägenhet för max. 2 personer vid tyska Östersjökusten
från
SEK 5 621 / vecka
Semesterhus för max. 6 personer i Mellersta Norge
från
SEK 4 103 / vecka
Semesterhus för max. 4 personer i Zeeland
från
SEK 6 802 / vecka
Semesterhus för max. 4 personer på Bornholm
från
SEK 4 630 / vecka
Semesterhus för max. 4 personer i Dalmatien
från
SEK 8 669 / vecka