Logga in
Dear customers,
Due to a very high number of e-mails we are currently only reachable by phone to a limited extent. You can reach our customer service at +49 211 668878130 Monday to Friday between 10:00 and 12:00 (CET) and between 14:00 und 16:00 (CET).
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
tillbaka till sökning/resultatlista
Objekt-nr. 767440

Studio för max. 1 person
Nendaz, Romandie (Les Quatre Vallées), Schweiz

Denna studio kan för närvarande inte bokas. Sök istället efter alternativ i Nendaz, i Romandie eller i Schweiz.
 • Andra semesterhus
 • Din ort
 • Andra orter
Studion ligger i Nendaz. Orten visas på kartan. Själva boendets exakta läge visas inte p.g.a. diskretion. Den exakta adressen erhåller du dock tillsammans med resplanen.
Det finns ingen beskrivning av detta objekt
* Om inte annat anges är detta objekt inte tillgängligt för funktionshindrade personer.

Så här säger kunderna om studion 

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2014-08-05 , resdatum: Juli 2014

  ”Mycket smakfullt och bekvämt inredda stuga med fantastisk utsikt över bergen. Mycket praktiskt rumsindelningen, särskilt för stora familjer eller flera par / familjer / generationer: 3 sovrum med 2 toaletter och 2 badrum (ett med en vacker bastu) i källaren; 2 sovrum med 1 delade badrum och en toalett på bottenvåningen; Ytterligare en toalett och ett extra badrum (med hörnbadkar) på mellanvåningen (Mezzanino). Det är, liksom i det rymliga vardagsrummet med öppen spis, en TV - men framförallt en fantastisk utsikt ner Rhône Valley! Den moderna och välutrustade kök med induktionshäll i den stora centrala blocket finns i två imponerande matplats - en i den centrala vardagsrummet, en på övre terrassen - over. Inte bara på denna topp, altan du kan sitta bekvämt, utan också framför källaren finns en elegant rottingmöbler; är på två nivåer, beroende brand korg på toppen dessutom en grill. Allt som allt, inte bara det vackra bergslandskapet, men också stora hotellet gjorde sommaren en minnesvärd upplevelse för oss (familjen 2 vuxna och 4 barn i åldern 11 till 17 år och 2 morföräldrar).

  Vad du bör veta: Det finns en mycket brant och smal tillfartsväg ännu brantare ner i en fickparkering och vändplan framför stugan, så vi har vår VW buss parkerad på annat håll så småningom. Köket är lyxigt - bland annat med två frysar, en ugn och en mikrovågsugn samt en exklusiv kapsel kaffebryggare - utrustade, men det saknar en enkel vattenkokare, och på vanligt kaffe är en billig modell som - bak i garderoben dold - var uppenbarligen lagt till en gång köpte från andra gäster. Även badrummen handlar om praktiska elektriska tork radiatorer, öppna duschar leder men regelbundet till "översvämningar" och fönsterlösa badrum i källaren som verkar på grund av de mörka plattor också lite dyster. Från Interhome kontor plats en illustrerad instruktion ges (för el, varmvatten, värme, etc.) som inte motsvarar verkligheten på marken; växterna bilden sökningar du allt förgäves (hittats men med en liten teknisk skicklighet fortfarande klara). Vissa mindre problem med "hemelektronik" (mycket vanligt rivning av den trådlösa anslutningen, regelbunden display "skiva" av se-kvalitet CD-spelare) kommer att repareras. De kostnader som debiteras för slutstädning (CHF 400, - för 8 personer) verkar dock - särskilt med tanke på den redan stolt hyra - definitivt överdriven.” Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket