Logga in
Call us on +49.211.668878130, Mondays to Fridays from 10 a.m. to 2 p.m. (CET)
Current Travel Information
Current information on Germany: Ban on tourist overnight stays until January 31st, 2021
tillbaka till sökning/resultatlista
Objekt-nr. 831853

Studio för max. 10 personer
Filzmoos, Salzburger Land, (Pongau), Österrike

Denna studio kan för närvarande inte bokas. Sök istället efter alternativ i Filzmoos, i Salzburger Land eller i Österrike.
 • Andra semesterhus
 • Din ort
 • Andra orter
Studion ligger i Filzmoos. Orten visas på kartan. Själva boendets exakta läge visas inte p.g.a. diskretion. Den exakta adressen erhåller du dock tillsammans med resplanen.
Det finns ingen beskrivning av detta objekt
* Om inte annat anges är detta objekt inte tillgängligt för funktionshindrade personer.

Så här säger kunderna om studion 

 • 4,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2016-03-27 , resdatum: Mars 2016

  ”Landet Huset där lägenheten ligger, ligger precis ovanför byn. Du kör upp en smal, brant väg. Jag tror att det skulle vara redan i beskrivningen av huset värt att nämna att man behöver möjligen snökedjor. Vi har varit där överraskad av is och det är då mycket farligt att köra vägen från huset i stället ner!

  Huset är mycket trevligt, snyggt och rent. Du kan äta mycket väl i den medföljande inn. Bastun har det varit en bra erfarenhet. Lägenheten är mycket rymlig och funktionell. Vi saknas en radio och en mikrovågsugn. Rätter, särskilt stora koppar och vatten glasögon, kan det finnas något mer.” Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  atraveo-kund Verena skrev
  den 2012-03-28 , resdatum: Mars 2012

  ”Huset ligger i ett fantastiskt läge i en sluttning. Villkoret är mycket bra. Det bästa vi gillade den enorma balkongen. Utrustningen är av rätter henne lite tight för 8 personer. Vi är alla aktiva skidåkare och har trevlig bastu i grannhuset mycket uppskattat.” Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket