Logga in
Dear customers,
due to a very high number of e-mails caused by the Covid-19 situation, we are temporarily not available by phone. Please understand that response times to cancellation and rebooking requests can currently be significantly longer than usual. Please be assured that we will not forget anyone and take care of all your questions and matters. New bookings can be done without any problems and canceled bookings from the past are gradually processed.
Further information and answers to frequently asked questions can be found here.
tillbaka till sökning/resultatlista
Objekt-nr. 8543

Semesterhus för max. 6 personer
Olden, Nordfjorden, Norge

4,6 av 5 (25 Kundomdömen)
 • Ditt semesterhus
 • Andra semesterhus
 • Din ort
 • Andra orter
Semesterhuset ligger i Olden. Orten visas på kartan. Där finns också semesterhusets läge markerat. Utan garanti: objektsbeskrivningen och resplanen är avgörande, i dessa återfinns semesterhusets adress.
Till detta objekt finns det beskrivning endast på följande språk:
Ferienhäuser, Olden,

Beschreibung:
Grasbedachte Holzhäuser mit traumhaftem Blick über den See Oldevatnet und auf die zum Teil schneebedeckten Berge. Das idyllische Ferienhausgebiet liegt unterhalb des Nordfjords, nur 20 Kilometer vom bekannten Gletscher Briksdalsbreen entfernt. Hier können Sie gegen Gebühr an geführten Gletscherwanderungen teilnehmen; ein Erlebnis, dass Sie sich nicht entgehen lassen sollten!
Für alle Typen gilt:
gemütlich eingerichtet
- Satelliten-TV, Radio, WLAN
- E-Radiatoren
- Waschmaschine/-trockner zur allgemeinen Nutzung
- überdachte Terrasse, Außensitzplatz
- Gartenmöbel, Grill
- PKW-Stellplatz
Aktivitäten in der Umgebung:
Angeln. Forelle, Saibling.

Berge und Wiesen, Fjorde und Seen; Norwegens Natur ist so abwechslungsreich, dass es immer wieder Neues zu entdecken gibt. Empfehlenswert ist eine Gipfelwanderung des Skåla mit Blicken auf Fjorde, Gletscher und umliegende Berge. Start der gut ausgeschilderten Wanderung ist etwa 13 km vom Ferienhaus entfernt

Baden 300 m, Angeln 300 m


Ferienhaus:
Ferienhaus. Wohn-/Esszimmer. Schlafzimmer, 1 Bett und 1 Doppelbett.Schlafzimmer, 1 Doppelbett (1,20 m breit) + 1 Oberkoje. Offene Küche, Elektroherd mit Backofen, Kühlschrank, Tiefkühler, Geschirrspüler, Kaffeemaschine. Dusche, WC.
Wohnfläche ca. 60 qm.
Babybett (innerhalb der maximalen Belegung), Hochstuhl.

Entfernungen:
Einkauf 10 km, Restaurant 10 km, See Oldevatnet 300 m, Ort Ortsmitte Olden 10 km, Ort Stryn 25 km, Nächstes Haus 22 m.

Highlights:
WLAN
2 Ruderboote und 2 Kajaks stehen zur allgemeinen Nutzung zur Verfügung (nach Verfügbarkeit)
Nicht geeignet für Personen mit eingeschränkter Mobilität.

Nichtraucher-Unterkunft.

Allmän

 • Ca. 60 m²
 • 6 personer
 • fristående
 • 2 sovrum
 • 1 badrum

Avstånd (fågelvägen)

 • fiskeplats ca. 300 m
 • badmöjlighet (hav, sjö, flod, bassäng) ca. 300 m
 • handla ca. 10 km
 • ort ca. 10 km
 • restaurang ca. 10 km
 • sjö ca. 300 m

Utrustning

Bo

 • radio
 • sat-tv

Laga mat

 • ugn
 • kaffekokare
 • kök
 • kylskåp
 • diskmaskin

Bad/WC

 • dusch
 • toalett

Övrigt

 • Passar för sportfiskare
 • barn-/babysäng
 • barnstol
 • objekt för icke-rökare
 • husdjur tillåtna (max. 1)
 • WiFi

Ute

 • trädgårdsmöbel
 • grill
 • terrass

Særligt ved denne bolig

 • båt
 • parkeringsplats
* Om inte annat anges är detta objekt inte tillgängligt för funktionshindrade personer.
 • max. 6  personer inkl. barn  
  max. 1 husdjur    
Vidare till bokning
Följande tillägg kan bokas på begäran: handdukar/sängkläder EUR 16,00 per person/byte (måste beställas) (2020-04-30 - 2020-10-31), båtmotor NOK 50,00 per gång / per dag (kan betalas på plats, måste beställas) (2020-04-30 - 2020-10-31), byte av handdukar/sängkläder EUR 16,00 per person/byte (måste beställas) (2020-04-30 - 2020-10-31)

Så här säger kunderna om semesterhuset 

 • 1,0 av 5
  atraveo-kund Norwegen2018 skrev
  den 2018-10-17

  ”Platsen för huset och utsikten är mycket bra. Ändå skulle vi inte hyr detta hus längre. Som hundägare stängdes alla vägar på de intilliggande fälten ovanför huset med stängsel och det finns fritt löpande får som kommer till huset. Den enda "promenad" bort från huset ligger några meter ner till sjön, där dock så mycket får droppings på vägen att detta inte längre är vackert (och hunden går också in). Vid sjön går du inte en promenad, eftersom det finns en direkt väg och du har inga möjligheter.

  Slutsats: du är i vacker natur, men med hund är det av ovanstående skäl verkligen inte rekommenderat! Den som väljer det här huset (med en hund) och (som vi gör) tror att du kan göra vackra promenader därifrån kommer att bli besviken.

  Övrigt: Ägaren var reserverad och oförskämd. Lakan bokad och inte mottagen. Kuddarna och täcken var kraftigt nedsmutsade / gulgade. Madrasserna var en absolut ojämnhet. Tack gud vi var där med våra husbilar och lämnade våra egna madrasser och våra egna lakan i huset.”

  Kommentar från uthyraren Företag Wolters Ferienhaus HH GmbH & Co.KG - TUI Ferienhau:
  ”Tack för ditt betyg. Vi ger bara möjlighet att ta med en hund till boendet. Tyvärr har vi inget inflytande på lämpliga vandringsleder på plats. När det gäller de andra punkterna är det synd att du inte kontaktade vår lokala partner direkt under din vistelse. Han skulle gärna ha fyllt på det bokade sängkläderna och samtidigt kontrollerat kuddar och täcken och eventuellt ersatt.” Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  atraveo-kund Froukje skrev
  den 2018-08-31 , resdatum: Augusti 2018

  ”Jag skulle helst inte rekommendera det här huset, men behåll det själv ;-) Det här är det finaste och vackraste huset vi någonsin haft i Norge. Och vi har redan sett mycket.
  Vi var här 8 år sedan och blev positivt överraskad att se att efter 8 år var huset väl underhållet och till och med förbättrat och möbler förnyades.
  Nästa gång vi åker till Norge igen är det här huset högt på vår lista att besöka.” Kundomdömet är maskinöversatt från nederländska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2018-08-27 , resdatum: Augusti 2018

  ”Fantastisk utsikt!
  Huset är en av totalt 6 identiska stugor. Det är lite högre upp lite av staden Olden med utsikt över sjön Oldevatnet och glaciären. Även om stugorna ligger bredvid varandra, men skiljs från varandra av sluttning och träd, så att man märker nästan ingenting från grannarna. Stugan är unik. Det finns ett vattenfall från berget intill hytten, där får betar i en bete, men gör inget ljud. Hyresvärden verkar leva på väg till stugorna, men kunde inte se under vår vistelse. När vi kontaktade honom via telefon vid ankomsten, berättade de oss för hyttens nummer och att nyckeln redan var på plats. Vid ytterdörren hittade vi ett vänligt meddelande från hyresvärden. I stugan hittade vi allt vi behövde. Det var lika inrett som i bilderna och mycket rent. Den enda nackdelen var att TV: n var bruten och till skillnad från skärmen var tyvärr ingen tvättmaskin tillgänglig. Den vackra utsikten gjorde dock det här våt igen. Om du äter tillsammans, på soffan eller på terrassen, hade du en obegränsad utsikt över berget som sträcker sig ut i sjön och närmaste glaciären. Även i regnigt, kallt väder kan det stanna här för en dag i stugan. Bredvid stugan hittade vi en eldgrop där vi åtnjöt kvällen med en liten eld i landskapet. Vi skulle komma tillbaka när som helst och rekommendera denna stuga till någon som söker en plats för vila och avkoppling. Bortsett från vattenfallets rusa och den mjuka ringen på fårens bockar hör du nästan ingenting här och njuter när som helst på dagen och i vilket väder denna magnifika utsikt.” Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 3,0 av 5
  atraveo-kund Patrick skrev
  den 2018-07-31

  ”En sak i förväg: Utsikten från verandaen i huset är fantastisk och obeskrivlig! Både i solsken och under åskväder. Platsen för huset var också perfekt för vårt reseprogram i 1 vecka. Bara resetid till nästa stormarknad var lite lång, men kunde kombineras med utflykter bra. Huset självt kan ses att det inte var mycket välutrustat. Vi hade stugan # 6, den högsta och bara en mycket liten, knappt användbar egenskap. Trädgårdsmöbler för att sitta och äta på gräsmattan var endast tillgängliga för 2 personer, även om huset är för 5-6 personer. Grillen var skrot, som helt rustad, grill bestick inte tillgänglig. Köksutrustning var också fattig. Men det som verkligen störde var att ventilera sovrummen: Det var bara ett litet fönster på ca 30x30 cm att öppna så att det inte var möjligt att ge kylning eller frisk luft. Därför luktade det också för att. Så betalar du i princip för platsen.
  Huset var mycket rent när hyrdes. Det skulle ha varit trevligt om hyresdokumenten hade varit en indikation på var hyresvärden skulle ha varit. Vi visste inte detta under vår vistelse, men åtminstone nått via telefon och nyckeln fastnade.” ”En sak i förväg: Utsikten från verandaen i huset är fantastisk och obeskrivlig! Både i solsken och under åskväder. Platsen för huset var också perfekt för vårt reseprogram i 1 vecka. Bara resetid till nästa stormarknad var lite lång, men kunde kombineras med utflykter bra. Huset självt kan ses att det inte var mycket välutrustat. Vi hade stugan # 6, den högsta och bara en mycket liten, knappt användbar egenskap. Trädgårdsmöbler för att sitta och äta på gräsmattan var endast tillgängliga för 2 personer, även om huset är för 5-6 personer. Grillen var skrot, som helt rustad, grill bestick inte tillgänglig. Köksutrustning var också fattig. Men det som verkligen störde var att ventilera sovrummen: Det var bara ett litet fönster på ca 30x30 cm att öppna så att det inte var möjligt att ge kylning eller frisk luft. Därför luktade det också för att. Så betalar du i princip för platsen.
  Huset var mycket rent när hyrdes. Det skulle ha varit trevligt om hyresdokumenten hade varit en indikation på var hyresvärden skulle ha varit. Vi visste inte detta under vår vistelse, men åtminstone nått via telefon och nyckeln fastnade.” Kommentar från atraveo: I syfte att kontrollera kvaliteten har vi vidarebefordrat omdömet till arrangören. Kundomdömet är maskinöversatt från tyska. Till originalspråket

 • 5,0 av 5
  En atraveo-kund skrev
  den 2018-02-16 , resdatum: Juli 2017

  ”Vackert läge, bra faciliteter, trevlig och rent hus.” Kundomdömet är maskinöversatt från nederländska. Till originalspråket

Semesterhus för max. 5 vuxna + 2 barn i Hordaland
från
SEK 3 537 / vecka
Semesterhus för max. 3 personer i Sogn og Fjordane
från
SEK 3 610 / vecka
Semesterhus för max. 3 personer i Østfold
från
SEK 6 919 / vecka
Semesterhus för max. 4 personer i Sogn og Fjordane
från
SEK 3 248 / vecka
Semesterhus för max. 4 personer i Sogn og Fjordane
från
SEK 3 485 / vecka
Semesterhus för max. 6 personer i Sogn og Fjordane
från
SEK 3 310 / vecka
Semesterhus för max. 6 personer i Sydnorge NY
från
SEK 5 864 / vecka
Semesterlägenhet för max. 6 personer i Sogn og Fjordane
från
SEK 7 653 / vecka
Semesterhus för max. 4 personer i Sydnorge
från
SEK 2 513 / vecka
Semesterhus för max. 8 personer i Sydnorge NY
från
SEK 9 876 / vecka