Logga in

För traffic partner

Maximal konvertering (conversion) för din resportal

  • Du bedriver en resportal eller en internetsida med liknande inriktning? Då är atraveo rätt partner för dig, med oss kan du förvalta trafiken till din webbplats på ett optimalt sätt. Utvidga din webbsida till att omfatta den största marknaden för semesterhus på nätet!
  • atraveo är marknadsledande inom online-förmedling av semesterhus och lägenheter. Tack vare en integrerad förmedlingstjänst med ett oöverträffat urval, talrika kundomdömen, extra beskrivningar, en unik geografisk sökfunktion och sist men inte minst en uppmärksam kundservice uppnår du en maximal konvertering (conversion rate) med atraveos hjälp.
  • atraveo erbjuder dig kostnadsfri integration av vår marknad med allt innehåll på din egen webbsida, levererar sortiment, teknik och kundservice samt sörjer för det friktionsfria genomförandet av alla bokningar. Från dig som traffic partner förväntar vi oss en marketingtjänst (traffic). Din ersättning betalas ut i form av en attraktiv bokningsprovision (CPO).

Sammanfattning

  • Den integrerade förmedlingstjänsten bestående av en turismprodukt, kundomdömen, kundservice, flerspråkighet och IBE 5 sörjer för en hög konvertering
  • Enkla men variationsrika integrationsmöjligheter för din webbsida
  • Resultatbaserad arvodering av din traffic
  • Utförlig rapportering med dagsfärsk statistik

Upptäck hur väl atraveos semesterhusmarknad passar till din webbsida och ta kontakt med oss redan idag! Du kan fylla i det oförbindliga kontaktformuläret nedan så får du mer information.

Vänligen ange dina uppgifter

Valfria angivelser är märkta med ´(optional) .
I enlighet med våra dataskyddsregler kommer vi självklart att alltid behandla dina personuppgifter förtroligt. De angivna uppgifterna kommer endast att sparas och användas i syfte att kunna kontakta dig. Uppgifterna kommer under inga omständigheter ges vidare till tredje man.