Logga in

Bokningsuppdrag

Objekt-nr. 1740150

Semesterlägenhet för max. 4 vuxna + 1 barn
Zempin, Usedom (Achterwasser), Tyskland

  • max. 4 vuxna + 1 barn  
    Husdjur ej tillåtet.

Din adress

Var god ange minst ett telefonnummer som vi kan nå dig på dagtid om vi har några frågor gällande din bokning.
+
+

Ditt meddelande till vår kundservice

* Obligatoriska uppgifter

Medresenärer 

Standardvillkor

Jag har läst och accepterat Wolters Reisen GmbH:s förmedlingsvillkor, HRS Destination Solutions GmbH:s allmänna avtalsvillkor och dataskyddsregler och vid eventuellt tecknande av försäkring de försäkringsvillkor som finns i ovanstående länk. När jag gör en bokning accepterar jag samtidigt att jag vid en eventuell annullering av densamma är skyldig att betala en avbokningsavgift enligt följande.

Jag önskar prenumerera på nyhetsbrevet och löpande få information om erbjudanden, nyheter, restips och kampanjer.
Har du angett alla uppgifter? Kontrollera i så fall att alla uppgifter är riktiga. Efter att du klickat på "Boka" kommer du till nästa sida, där ditt bokningsuppdrag med de viktigaste uppgifterna bekräftas.
I enlighet med våra dataskyddsregler kommer vi självklart att alltid behandla dina personuppgifter förtroligt. Inom ramen för bokningsprocessen kan det bli nödvändigt att lämna dina personuppgifter vidare till tillhandahållare av tjänster med säte i ett land utanför EU/EES med vilket EU inte har ingått ett avtal om behandling av personuppgifter.

Obs! När du klickar på "Boka", blir din bokning bindande och skickas till uthyraren för bekräftelse. Ändrar eller annullerar du bokningen, tillkommer de avgifter som nämnts ovan och som återfinns i förmedlingsvillkoren. Skulle uthyraren mot förmodan inte bekräfta bokningen, tillkommer inga avgifter.
Sidan med bekräftelsen samt standardvillkoren kan du spara som PDF och skriva ut.

Hos oss bokar du tryggt och säkert

SSL Dina uppgifter kodas med säkerhetsstandarden SSL och är därmed skyddade mot åtkomst av obefogad tredje part.