Logga in

Det bästa med atraveo

atraveo är den stora marknaden för semesterhus på internet med fler än 300 000 semesterhus och semesterlägenheter i hela världen. Förutom det stora urvalet utgör kontrollerade kundomdömen och en flerspråkig kundservice den integrerade förmedlingstjänstens mest utmärkande kännetecken.

Vår slogan är "rent a good time" – vilket återger din önskan och samtidigt vårt uppdrag: att du får en skön semester!

 

Större urval

Den som vill ha ett stort urval med möjlighet till jämförelser kommer att uppskatta atraveo. Vid havet eller i bergen, i stan eller på landet: runt omkring i Europa väntar charmiga och personliga semesterhus och lägenheter på dig. Sammanlagt omfattar vår marknad runt 300 000 objekt: hus, appartements, fincas, villor, semesterparker och residens, t.o.m. skidstugor hör till sortimentet. Vår produkt tillhandahålls av namnkunniga researrangörer, lokala partners samt direkt av privata hyresvärdar som kontrollerats noggrant av atraveo (se även: Boka säkert). För att kunna behålla överblicken över det stora urvalet kommer liquid search, atraveos enastående sökteknologi, väl till pass.

Kontrollerade kundomdömen

Kontrollerade kundomdömen

atraveo erbjuder varje kund att efter avslutad vistelse dela med sig av sina erfarenheter till framtida gäster, detta sker genom betygsättning av objektet. Dessa kundomdömen innehåller nyttiga tips och ger värdefull information om läge, utrustning samt helhetsintryck av boendet. För att endast äkta kommentarer ska återges på vår webbsida, kontrolleras alla avgivna kundomdömen grundligt. Observera de blå stugorna vid flera av erbjudandena!

 

Femstjärnig service för alla

Vår service begränsas inte enbart till webbsidan. Tvärtom: atraveo står till förfogande för alla dina frågor. En specialutbildad kundservice tar hand om kundförfrågningar och sörjer för att bokningen förlöper på ett tillförlitligt sätt, precis som en pålitlig resebyrå. I syfte att kontrollera kvaliteten inhämtar atraveo kontinuerligt omdömen gällande vår service från kunderna. I genomsnitt uppnår vi betyget 4,8 poäng av 5 möjliga. Här kan du läsa franska och nederländska kundomdömen. Vår målsättning är emellertid en femstjärnig service för alla!

 

Boka säkert

För att du ska kunna inleda semesterfirandet utan oro kontrollerar vi alla researrangörer, lokala partners och privata hyresvärdar vad gäller prestation och pålitlighet. Detta sker innan de tas med i vårt sortiment. Som regel betalar du ditt respris eller hyrespris på ett bekvämt sätt via atraveo som sedan reglerar betalningen med den aktuella leverantören. Detaljer om betalningsprocess och försäkring av resebetalning finner du i objektspresentationen.

 

18 år av innovation och service

Rekommenderas av reseguider

När det handlar om semesterhus och lägenheter rekommenderas atraveo av välbekanta reseguider såsom Marco Polo, DuMont, Baedeker och Lonely Planet m.fl.