Logga in

atraveos kundomdömen

Alla atraveos kunder blir efter resan ombedda att dela med sig av sina upplevelser och intryck till framtida gäster genom att avge ett omdöme om både semesterhuset och semesterorten.

De flesta kundomdömen innehåller nyttiga tips och värdefull information om läge och utrustning men också information om semesterboendet anses vara prisvärt eller inte. Alla atraveos kundomdömen är autentiska och återges i oförändrat skick. Därför finns det mycket positiv kritik men också negativ sådan.

Just nu finns det 500 000 kundomdömen från atraveos kunder, och antalet ökar hela tiden.


Hur går bedömningen av semesterhusen till?

Med hjälp av de blå atraveo-husen kan alla gäster avge ett omdöme om det besökta semesterhuset på en skala från ett (= kan inte rekommenderas) till fem (kan verkligen rekommenderas). Ett kommentarsfält ger möjlighet att närmare precisera omdömet och gå närmare in på såväl positiva som negativa intryck.

Utifrån alla avgivna omdömen avseende ett boende räknas det ut ett genomsnittsvärde. När du söker semesterhus eller -lägenhet ska du därför vara uppmärksam på de blå husen vid de enskilda boendena i sökresultatlistan. Du kan också låta sortera sökresultaten efter kundomdömen. Då kommer de semesterhus och -lägenheter med de bästa omdömena högst upp på listan.


Alla omdömen är autentiska!

För atraveo är det mycket viktigt att kundomdömena är äkta. Efter kontroll offentliggörs varje enskilt omdöme i oförändrat skick. Principiellt kan varje atraveo-kund avge ett kundomdöme. För att skydda autenticiteten görs före offentliggörandet en manuell kontroll av att den som avgivit omdömet också verkligen varit gäst i det semesterhus som bedömts.


Också ditt omdöme har betydelse!

Dela därför med dig av dina upplevelser och intryck till framtida gäster genom att med hjälp av de blå atraveo-husen avge ett omdöme om det av dig besökta semesterboendet.

Har du precis bokat eller just kommit tillbaka från semestern blir du automatiskt tillfrågad om du vill avge ett omdöme. I så fall klickar du på länken i mejlet för att komma direkt till sidan för kundomdömen.

Ligger din resa lite längre tillbaka i tiden men du ändå vill avge ett omdöme är detta inget problem. I atraveo-sökningen fyller du i namnet på semesterorten och väljer i resultatlistan det boendet du hyrde. Du kan nu avge ditt omdöme. Vet du boendets objektnummer kan du istället ange det direkt i sökningen.
 


Boenden med goda omdömen från atraveo-kunder

Också de uthyrare som samarbetar med atraveo uppskattar kundomdömena eftersom de därigenom får en direkt feedback på sitt semesterboende. Uthyrare marknadsför också gärna sina objekt tillsammans med omdömena från atraveos kunder. Våra atraveo-plaketter t.ex .är omtyckta eftersom de upplyser om att ett semesterhus blivit bedömt av atraveo-kunder. Kanske finns det också sådana i din egen semesterort!

Bilder på boenden med omdömen från atraveo-kunder visas i en bildserie högst upp på sidan.


atraveos pris för bästa semesterort

atraveo använder också omdömena om semesterorterna till att varje år utse de bästa semesterorterna. Vinnarna är alltid de orter eller områden i varje land som genomsnittligt under ett år fått de bästa kundomdömena.

Det började 2010 med ett pris för bästa tyska semesterort, vilket redan nästa år fick efterföljare i bästa italienska och bästa nederländska semesterort. Sedan 2014 koras också de bästa semesterorterna i Spanien och Kroatien.

Presentation av vinnarna:


Ge ditt omdöme om atraveo!

Via en neutral portal kan också atraveos service bedömas. Genomsnittligt får atraveo 4,8 av 5 möjliga poäng. Vårt självklara mål är 5-stjärnig service för alla! atraveos service upphör nämligen inte med webbsidan – en speciellt skolad kundservice tar tillförlitligt hand om alla bokningsuppdrag och svarar på alla typer av frågor. Är du nöjd? Finns det något som vi kan bli bättre på? Låt oss få veta vad du tycker genom att avge ditt omdöme!