Logga in

Semesterhus i Limburg & semesterlägenheter i Limburg

Call us on +49 (0)211 66 88 78 130
Mondays to Fridays from 9 a.m. to 5 p.m. , Saturdays 9 a.m. to 1 p.m. (CET)

Current Travel Information
 • Nederländerna | ​Badnöje i semesterparken
  268 erbjudanden

 • Nederländerna | Direkt vid havet
  108 erbjudanden

 • Nederländerna | Semester med hund
  18 798 erbjudanden

 • Nederländerna | Semesterhus med bastu
  6 913 erbjudanden

 • ​Nederländska kusten | Strandhus
  97 erbjudanden

https://www.atraveo.se/limburg
Länk att kopiera
Kartan har ändrats.
Automatisk aktualisering
Varför visas inte alla erbjudanden? 
map

Semesterhus i provinsen Limburg i södra Holland

Limburg är Hollands sydligaste provins och gränsar till både Belgien och Tyskland. För dig som väljer att hyra ett välutrustat semesterhus eller en trevlig semesterlägenhet i Limburg väntar en aktiv semester med många historiska och kulturella upplevelser.

Aktiv semester i provinsen Limburg

Limburg är även Nederländernas mest kuperade provins vilket har gett provinsen smeknamnet ”Lilla Schweiz”. Moderna och trivsamma semesterlägenheter och semesterhus ligger utspridda i hela Limburg. Populära platser för semesterhusvistelser inkluderar Arcen och Heel. Många semesterbostäder har stora trädgårdar och är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter. I provinsen finns många vackra cykel- och vandringsvägar – perfekt för dig som vill vara aktiv under semesterhusvistelsen. Dessutom finns möjlighet att paddla kajak på floden Maas. Planerar du en semester till Limburg tillsammans med barnen så kommer ett besök på GaiaZOO i Kerkade definitivt tillhöra semesterhusvistelsens höjdpunkter. Gorillor, giraffer, lejon och geparder är bara några av alla djurarter som finns att beskåda i parken. Shoppingsugna bör ta sikte på Beneluxområdets största märkesoutlet i Roermond.

Utforska historiska Maastricht under din semester

Limburg är en av Hollands minsta provinser och det är framförallt den historiska staden Maastricht i provinsens södra del som lockar semesterfirare till området. De mysiga gågatorna i centrala Maastricht kantas av butiker, caféer och restauranger av förstklassig kvalitet. Maastricht är en alldeles utmärkt stad om du vill skämma bort dig själv ordentligt under din semesterhusvistelse. För konst-, historie- och kulturintresserade finns mycket att upptäcka i den arkitektoniskt vackra staden. Ett måste om du hyr en semesterlägenhet eller ett semesterhus i närheten av Maastricht är ett besök i stadens underjordiska tunnelsystem som byggdes mellan 1575-1825. Tunnlarna användes för att överraska fienden under de perioder staden var belägrad. Ett annat mycket populärt utflyktsmål i Maastricht är S:t Pieters grottor. Under hundratals år utvanns kalksten från grottsystemet. Idag består systemet av inte mindre än 20 000 tunnlar som kan utforskas tillsammans med engelsktalande guider. I staden finns även flera museer, inklusive ett naturhistoriskt museum och flera konstmuseer.

Väljer du att boka ett hus eller en lägenhet i Limburg i södra Nederländerna väntar en härlig semester med mycket kultur och historia. Från ditt semesterhus i Limburg har du dessutom nära till både Bryssel och Köln.

Orterna med de bästa omdömena i Limburg

 1. Spaubeek
 2. Baarlo
 3. Ohé en Laak
 4. Posterholt
 5. Susteren
 6. Elsloo
 7. Arcen
 8. Vaals
 9. Venlo
 10. Vijlen