Logga in

Partnerprogram för resebyråer

Resebyråer kan boka via en speciell proffsvariant av TUIvillas.com.

Anmälan

Resebyråer med agenturavtal med TUI kan boka utan anmälan. Alla andra resebyråer fyller i kontaktformuläret längre ner på sidan. Kort efter avsändandet får du från TUI Villas via e-post en bekräftelse med dina inloggningsuppgifter och ytterligare information.

Bokningsförfarande

  • Resebyråer med agenturavtal med TUI loggar in via IRIS.plus. Genom att klicka på ikonen "TUI Villas" länkas du automatiskt vidare till resebyråversionen av TUIvillas.com.
  • Resebyråer utan agenturavtal med TUI loggar in på webbsidan www.TUIvillas.com/resebyrå med sina inloggningsuppgifter och använder den bokningslänk som finns på partnersidan. Det är bara genom den som vi kan se att bokningen gjorts av just din resebyrå. 
  • Alla bokningar avräknas genom direktbetalning. Boka genom att online i kundens namn fylla i och sända bokningsuppdraget.Fyll i kunduppgifterna (inte resebyråns). Detta gäller särskilt postadress och kontouppgifter.
  • I bokningsuppdraget kan du välja om kundens eller resebyråns e-postadress ska användas. Anger du din kunds e-postadress, kommer all e-post att skickas direkt till kunden med kopia till resebyrån. Obs! Sker betalningen direkt via respektive uthyrare (och inte via TUI Villas) erhåller du som resebyrå inte uthyrarnas e-post i kopia. Anger du inte kundens e-postadress, kommer all e-post att enbart skickas till resebyråns e-postadress. I detta fall ansvarar du för att kunden erhåller all information beträffande bokningen.
  • 4) Direkt efter att bokningsuppdraget skickats, får kunden respektive resebyrån automatiskt en bekräftelse på mottagandet av detsamma via e-post. Så snart uthyraren av boendet bekräftat bokningen, vanligtvis inom några timmar, sänder vi kunden respektive resebyrån ytterligare ett mejl med bokningsbekräftelsen.

Provision

För varje bokning som bekräftats utgår en provision på 5 % av hyres- resp. resekostnaden (exkl. eventuella tilläggskostnader och tilläggstjänster). 

Vänligen ange dina uppgifter

Valfria angivelser är märkta med ´(optional) .
I enlighet med våra dataskyddsregler kommer vi självklart att alltid behandla dina personuppgifter förtroligt. De angivna uppgifterna kommer endast att sparas och användas i syfte att kunna kontakta dig. Uppgifterna kommer under inga omständigheter ges vidare till tredje man.