Logga in

atraveo partnerprogram för resebyråer

atraveo är inriktat på online-direktförsäljning. Resebyråer kan boka via en speciell proffsvariant av TUIvillas.com.

Anmälan

Resebyråer med agenturavtal med TUI kan boka utan anmälan. Alla andra resebyråer fyller i kontaktformuläret längre ner på sidan. Kort därefter får du via mejl en bekräftelse med ett partner-ID, en bokningslänk och ytterligare information. 

Bokningsförfarande

  • Resebyråer med agenturavtal med TUI loggar in via IRIS.plus. Genom att klicka på ikonen "TUIvillas.com" länkas du automatiskt vidare till resebyråversionen av TUIvillas.com.
  • Resebyråer utan agenturavtal med TUI loggar in på webbsidan www.TUIvillas.com/resebyrå med sina inloggningsuppgifter och använder den bokningslänk som finns på partnersidan. Det är bara genom den som vi kan se att bokningen gjorts av just din resebyrå. 
  • Alla bokningar avräknas genom direktbetalning. Boka genom att online i kundens namn fylla i och sända bokningsuppdraget. Fyll i uppgifter om kunden (inte resebyrån). Detta gäller speciellt post- och mejladress samt betalningsuppgifter.
  • Direkt efter avsändandet av bokningsuppdraget får kunden via mejl en automatisk mottagningsbekräftelse. Så snart uthyraren av boendet bekräftat bokningen, normalt sett inom några timmar, sänder vi kunden ytterligare ett mejl med själva bokningsbekräftelsen. Kopior av alla mejl skickas till resebyrån.

Provision

För varje bokning som bekräftats utgår en provision på 5 % av hyres- resp. resekostnaden (exkl. eventuella tilläggskostnader och tilläggstjänster). 

Var god ange dina uppgifter

Valfria angivelser är märkta med ´(optional) .
De angivna uppgifterna kommer endast att sparas och användas i syfte att kunna kontakta dig. Uppgifterna kommer under inga omständigheter ges vidare till tredje man.